Britta 2 Marit van den Berg Photography

Hallo, ik ben Britta Lassen. In 2008 heb ik de MOOI-methodiek ontwikkeld. Met deze unieke en nog steeds top-actuele methodiek wil ik bijdragen aan het versterken van lokale vrijwilligersorganisaties. Juist in deze tijd waarin een groot beroep gedaan wordt op de inzet van burgerkracht en -initiatief is dat van enorm belang.

Als trainer en adviseurs heb ik inmiddels al 20 jaar ervaring in het werkveld van vrijwillige inzet. Het is mijn ambitie om iedereen die lokale vrijwilligers-organisaties en – initiatieven ondersteunt helder handvatten te geven om een verandering succesvol te kunnen begeleiden.

Britta is eigenaar van Training with a Twist.

Mijn naam is Michaëla Merkus. Ik ben een ervaren trainer, coach en adviseur op het gebied van vrijwilligersmanagement. Vanuit mijn jarenlange ervaring bij Movisie en mijn eigen bureau weet ik hoe belangrijk samenwerking is om het werk goed te kunnen doen. Samen onderzoeken wat werkt, richting en bedoeling bepalen en ontdekken hoe je effectief én met plezier werkt aan een gedragen resultaat. Altijd met het idee om de beweging op gang te krijgen. Met een klein duwtje in de rug. Michaëla is eigenaar van Buro Duw.

M.G. Merkus profiel Mooi website