MOOI-Adviescafé

Als MOOI-adviseur kom je soms in situaties terecht waar je graag met anderen over wilt sparren of op wilt reflecteren. Hoe kan ik deze situatie het beste aanpakken? Hoe te reageren? Wat heeft een bepaalde situatie met me gedaan? Waarom reageerde ik juist op die manier en hoe zou ik anders kunnen reageren?

Intervisie

Intervisie is een ideale manier om met vakgenoten of gelijkgestemden ervaringen te delen en te reflecteren op gebeurtenissen. Samen zoek je naar antwoorden op vragen die je hebt. Je verkent je mogelijkheden en steunt elkaar met kennis en ervaring om een lastige situatie het hoofd te bieden. De observaties van anderen helpen om zaken in (een ander) perspectief te zien.

Uit diverse gesprekken blijkt dat veel MOOI-adviseurs behoefte hebben aan uitwisseling met collega’s. De ervaring leert echter dat het niet gemakkelijk is om mensen te vinden om een intervisiegroepje te vormen. Ook kost het veel tijd om regelmatig bijeenkomsten te organiseren en bij te wonen.

Om je  de mogelijkheid te geven op een meer vrijblijvende manier met collega’s ervaringen uit te wisselen, bestaat het MOOI-Adviescafé.

Hoe werkt het MOOI-Adviescafé?

Een paar keer per jaar is er een open intervisiebijeenkomst voor iedereen die de MOOI-Training heeft gevolgd. De adviescafés worden gefaciliteerd door mijzelf of een ervaren collega-trainer. Wij zorgen voor de randvoorwaarden en spelregels (veiligheid en vertrouwen staan voorop), zodat jij je kunt concentreren op de inhoud en het werken aan jouw groeiproces.

Aantal deelnemers en kosten

Per adviescafé is er ruimte voor minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers. De bijeenkomst duurt 2 uur en wordt op diverse plekken in overleg georganiseerd. De kosten zijn € 40,- per deelnemer inclusief koffie en thee. Organisaties die gratis een werkruimte ter beschikking stellen, ontvangen 25% korting. We kiezen voor een zo centraal mogelijk gelegen locatie.

Als  je geïnteresseerd bent om mee te doen aan een MOOI-Adviescafé kun je je hieronder alvast vrijblijvend aanmelden. Ik neem dan contact met je op en houd je op de hoogte van de data.