MOOI aanbod

Om een vrijwilligersorganisatie met resultaat te kunnen ondersteunen, dien je  te beschikken over kennis en kunde van het adviesproces. Het in beweging krijgen én houden van de organisatie is namelijk een vak apart. De MOOI-methodiek leert jou als professionals hoe je verenigingen, stichtingen en burgerinitiatieven vraaggericht, effectief en op maat kunt ondersteunen. MOOI staat voor MethodiekOntwikkeling in Organisatieondersteuning en Implementatie. De Methodiek is ontwikkeld in 2008 en gebundeld in een praktisch handboek

foto

Voor wie?

De MOOI-Training is geschikt voor iedereen die  lokale vrijwilligersorganisaties en burgerinitiatieven begeleidt.

De basis: de MOOI-Training

Deze doelgerichte training geeft je praktische handvatten om vrijwilligersorganisaties effectief en vraaggericht te ondersteunen volgens de MOOI-methodiek. Je oefent met adviesvaardigheden en gaat aan de slag met een casus uit je eigen praktijk. Lees hier meer over de training.

Verdieping en kennisuitwisseling

Voor iedereen die de MOOI-Training heeft gevolgd, is er een vervolgaanbod om je kennis te verdiepen en je adviseurskoffer te vullen met nieuwe tools. Kies voor de  MOOI-Plus Training of het  MOOI-Adviescafé.