MOOI-Trainer

Hallo, ik ben Britta Lassen. In 2008 heb ik in opdracht van een drietal Vrijwilligerscentrales de MOOI-methodiek ontwikkeld. Met deze unieke en nog steeds top-actuele methodiek wil ik bijdragen aan het versterken van lokale vrijwilligersorganisaties. Juist in deze tijd waarin een groot beroep gedaan wordt op de inzet van burgerkracht en -initiatief is dat van enorm belang.

Elke lokale organisatie die op vrijwilligers draait verdient deskundige ondersteuning. Daarbij is mijn uitgangspunt altijd het mobiliseren van de eigen kracht van de organisatie. Een goede organisatieondersteuner zorgt dat de organisatie zelfredzaam wordt en klaar voor de toekomst. De MOOI-methodiek is een krachtige methode om dat te bereiken, in de MOOI-training leer ik je hoe je dat doet.

Het is mijn ambitie om iedereen die lokale vrijwilligers-organisaties en – initiatieven ondersteunt helder handvatten te geven om een verandering succesvol te kunnen begeleiden.

Hartelijke groet,

drs. Britta Lassen

De MOOI-Training is een product van Training with a Twist. Training with a Twist helpt mensen in organisatie creatief te denken en innovatief samen te werken. Voor meer informatie kijk op www.trainingwithatwist.nl