Hallo, ik ben Britta Lassen. In 2008 heb ik de MOOI-methodiek ontwikkeld. Met deze unieke en nog steeds top-actuele methodiek wil ik bijdragen aan het versterken van lokale vrijwilligersorganisaties. Juist in deze tijd waarin een groot beroep gedaan wordt op de inzet van burgerkracht en -initiatief is dat van enorm belang.

Als trainer en adviseurs heb ik inmiddels al 20 jaar ervaring in het werkveld van vrijwillige inzet. Het is mijn ambitie om iedereen die lokale vrijwilligers-organisaties en – initiatieven ondersteunt helder handvatten te geven om een verandering succesvol te kunnen begeleiden.

 

 

 

Dag, ik ben Eline Vossen. Vrijwilligersmanagement en -beleid is waar mijn hart ligt en daar houd ik me inmiddels al heel wat jaren mee bezig. Bij voormalige werkgevers als Movisie en Vereniging NOV ondersteunde en adviseerde ik medewerkers van vrijwilligerscentrales- en steunpunten. Mijn kracht ligt daarbij in het vertalen van theorie naar de praktijk én andersom. Er is geen kant-en-klare manier, dus vind ik het belangrijk om goed aan te sluiten bij jouw praktijk. Zodat je kunt versterken en vernieuwen op een praktische manier die goed bij jou én jouw organisatie past. Eline werkt ook vanuit haar bureau Elivia-advies.

 

 

 

De MOOI-Training is een product van Training with a Twist. Training with a Twist helpt mensen in organisatie creatief te denken en innovatief samen te werken. Voor meer informatie kijk op www.trainingwithatwist.nl